Rabu, 18 Desember 2013
manfaat buah naga kesehatan
manfaat buah naga kesehatan bvиако биљка се сада лако наћи, намук нема много људи који разумеју у дубини својства сакривен иза змаја воћа.
Облик се разликује од осталих плодова, па истакните карактеристике све предности овог воћа. Током свог развоја, присуство змаја воћа такође често урезан разне друге улоге.
Древна кинеска друштво сматра змај воће је више него само воће са различитим користи. Воће са кожом која подсећа на велике змије ваге је често пратилац две статуе на столу понуде олтара. Сваких прославе лунарне нове године ово воће је такође представио, и постао један од потребног презентације, јер се верује да доносе срећу.
Ипак, у родном Мексику, Драгон воће које се сматра једним оком. Тек када донео Вијетнаму, змај воће биљка почела да се интензивно гаји пре коначно развија у земљи југоисточне Азије.
У Вијетнаму змај воће се често назива Тханх Лонг или паметан змаја док су Кинези зову Феуи Дуга Со. У областима Мексика, змај воће долази са насловом питаје.
Змај сама воће има светлу боју коже, кожа није глатка, већ прекривена крљушти које су изгледале као велики змија или змај. Садржај воћа је бела, црвена или љубичаста са белим црних семенки. Текстура је као босиљак укус као киви.
Агенција за истраживања у пољопривреди Републике Индонезије изјавио је да змај воће може да смањи холестерол, избалансира ниво шећера у крви, рад бубрега и јача кости, побољшава рад и мозга. У Пхитоцхемицал супстанце у овим плодовима може да смањи ризик од рака.
Змај воће је такође веома добра за циркулаторни систем. Плод је врло ефикасна у смањењу емоционални стрес и неутралише токсине у крви. Змај воће садржи 80 одсто воде, витамина Ц, влакана, калцијума, гвожђа, фосфора и корисни су за превазилажење висок крвни притисак.
Садржај као змај плод достигла 0.7-0.9 грама у сваки грам је такође веома корисна у дигестивном систему и смањује ниво холестерола. Ако желите да избегнете разне болести, нема штете ако једете воће змаја од сада.
Langganan:
Posting Komentar (Atom)
Tidak ada komentar:
Posting Komentar